Les Borges Blanques avança a bon ritme la renovació dels carrers de Montserrat i Pintor Pau Macià

Redacció | Foto: Ajuntament de es Borges Blanques

Les obres dels carrers de Ntra. Sra. de Montserrat i Pintor Pau Macià de les Borges avancen a bon ritme, i està previst que en un període d’un mes finalitzi la primera fase d’aquests treballs de renovació dels vials, que n’inclouen la reurbanització, així com la renovació de tota la xarxa de subministrament. Igualment, en una segona fase de les obres, està previst arranjar el carrer de la Creu i finalitzar un tram del carrer Ntra. Sra. de Montserrat que restarà pendent.

En els darrers tres mesos, s’ha treballat al carrer Pintor Pau Macià, en què s’ha renovat tota la xarxa de subministrament elèctric i del sistema de sanejament, que s’ha connectat de manera subterrània amb la carretera de Castelldans. Paral·lelament, s’han dut a terme les mateixes actuacions en un tram del carrer Ntra. Sra. de Montserrat i, en aquests moments, s’estan reurbanitzant ambdós carrers.

En aquest sentit, està previst que en les pròximes setmanes es treballi en l’enrajolat dels carrers i s’ultimin les voreres, amb l’objectiu de millorar la seguretat i la circulació de vehicles i vianants, i que s’hi plantin arbres i altra vegetació, amb la qual cosa la primera fase dels treballs, consistent en el desplegament de l’estructura bàsica, ja es donaria per finalitzada.

Les obres es van adjudicar a una empresa especialitzada del territori per un preu de 368.135,82 euros, IVA inclòs. Els treballs s’estan duent a terme per trams i en les hores de menys impàs de vehicles, amb la finalitat de garantir la mínima afectació possible per al trànsit rodat de la zona.