Les Borges Blanques durà a terme un Mercat de Nadal amb activitats per als infants i una vintena de comerços implicats aquest dissabte

Redacció | Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

La capital de les Garrigues prepara per a aquest dissabte, 17 de desembre, un Mercat de Nadal amb una vintena de comerços implicats i nombroses activitats infantils, com és el cas d’animació, jocs de fusta, tallers i activitats a les parades dels establiments i al Centre Cívic i una xocolatada.

La proposta tindrà lloc de les 9 h del matí fins a les 14 h, en què els diferents comerços de la capital garriguenca muntaran parades al nucli antic del municipi i oferiran productes de proximitat i articles vinculats a Nadal. Les parades es concentraran a la plaça 1 d’Octubre, al carrer la Bassa, el carrer Nou i el carrer del Carme, on també es duran a terme activitats per als més menuts i també per al públic adult.

De les 10 h a les 13 h, hi haurà jocs de fusta per a la mainada a la plaça de l’1 d’Octubre. En aquest mateix horari i espai, també es duran a terme dos tallers: d’una banda, una proposta perquè els més menuts puguin escriure la carta al pare Noel en anglès, que comptarà amb jocs de vocabulari nadalenc en anglès per a totes les edats ispeaking corner per a adults, i que anirà a càrrec de Lo Centre. D’altra banda, a la mateixa plaça de l’1 d’Octubre es durà a terme un taller consistent a pintar dibuixos de Nadal, i que anirà a càrrec de Moda Mia.

De les 10.30 h a les 12 h, hi ha previst un taller familiar de postals de Nadal amb scrapbooking, a càrrec de Caramunt. Igualment, a partir de les 11 hores, tindrà lloc l’espectacle ‘La màgia de Nadal’, a càrrec d’Albert Show. Així mateix, durant tot el matí hi haurà una xocolatada, organitzada pel Grup d’Esplai Apassomi, a un preu d’un euro.

A les 12 h, es durà a terme un taller per aprendre a tenir una pell sana, en el qual es practicarà ioga facial. L’activitat anirà a càrrec de Singularment, i es desenvoluparà al Centre Cívic de la capital garriguenca. A partir de les 13 h, es durà terme un taller de rutina diària per cuidar la pell, a càrrec de Mim Centre de Bellesa i Ungles, també al Centre Cívic.

Les activitats són iniciativa de l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de les Borges i els seus comerços adherits.