Les Borges Blanques ho té tot a punt per rebre als Reis Mags d'Orient

Redacció | Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

Les Borges Blanques ja ho té tot a punt per a l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar aquest dijous, 5 de gener al vespre. Està prevista una rebuda davant de l’església, a partir de les 18.30 h, i una Cavalcada amb carrosses renovades gràcies a la tasca de la Brigada Municipal, que recorrerà els principals carrers del municipi i fins al Pavelló, on els nens i nenes podran acabar de donar les seves cartes a Ses Majestats. Els Reis repartiran els regals per totes les cases de la capital garriguenca divendres dia 6, a partir de les 8.30 h.

En concret, aquest any els Reis arribaran davant de l’església, on es faran els parlaments i l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, farà l’entrega de les claus de totes les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’església estarà ambientada amb llums, música i espectacle de foc. Els Reis aniran acompanyats pels tabalers del grup Recerca, pel grup de Motards Fot-li Gasto i una estrella il·luminada que els guiarà.

Tot seguit, els Reis pujaran a les carrosses, que estaran situades a la plaça Abadia, i iniciaran un recorregut pel carrer Carnisseria, la plaça 1 d’octubre, el carrer la Bassa, el carrer Ensenyança, el Raval del Carme, i el carrer Catalunya. La Cavalcada finalitzarà al Pavelló Francesc Macià, on els Reis rebran els nens i nenes de les Borges, que els podran acabar de donar les seves cartes.