Nova edició del Club de tast d’oli del CCOC de la Granadella

La principal novetat d'aquesta edició és que el club serà coordinat per Venanci Guiu, productor i elaborador d’oli, i membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya

Foto Club de tast 2022-23
photo_camera Imatge arxiu del Club de tast d'oli 2022-23. © Ajuntament de la Granadella

El Club de tast d’oli del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre les inscripcions pel curs 2023-2024.

El curs comença aquest mes de setembre de 2023 i acabarà el juny de 2024, es realitzarà un dimecres al mes, de 18.30 h a 20.30 h. No calen coneixements previs i les sessions són majoritàriament pràctiques.

La passada edició va comptar amb 30 participants, alguns procedents del Penedès i de les Terres de l’Ebre, essent el curs amb el màxim d’alumnes fins a la data.

La principal novetat d’aquest any és que serà coordinat per Venanci Guiu, productor d'oli d'oliva ecològic, soci propietari de Molí dels Torms – Olicatessen, i membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.

El Club de tast és obert i té per finalitat reunir persones de diferents perfils: moliners/es, pagesos/es, empreses del sector del turisme i qualsevol persona interessada en la cultura de l'oli, per tal de tastar dife­rents olis, comentar i debatre les darreres novetats en sector, entre altres.

Va nàixer el 2015, fruit d’una col·laboració entre el Cicle formatiu d'Olis i Vins de l'INS "Josep Vallverdú" de les Borges Blanques i el CCOC; va ser conduït per Josep M. Audí, professor del Cicle d’olis i vins i membre del Panell de Tast d’Olis de Catalunya, des de l’inici fins a la passada edició.

La formació es realitza al CCOC de la Granadella, hi ha una aportació anual de 40 € i les places són limitades per ordre d’inscripció. Per a més informació: [email protected].