La Concentració de Vehicles Clàssics reunirà 110 models que duran a terme una ruta per les Garrigues

S’hi podrà trobar cotxes, motocicletes i tractors de més de trenta anys, i les inscripcions encara estan obertes i es poden dur a terme a través del web lleidaclassicdrivers.com
Concentració de Vehicles Clàssics a les Borges
photo_camera Concentració de Vehicles Clàssics a les Borges

Les Borges Blanques reunirà el diumenge dia 4 de juny 110 models de cotxets i 35 tractors en la segona edició de la Concentració de Vehicles Clàssics, els participants es reuniran a l’Hort del Rabasser.

La primera concentració de Vehicles Clàssics de les Borges ©Borges
La primera concentració de Vehicles Clàssics de les Borges ©Borges

La concentració s’iniciarà a dos quarts de nou del matí amb l’arribada dels vehicles clàssics. A les 9 hores, hi haurà un esmorzar gratuït pels conductors, i que tindrà un preu de tres euros per a les persones acompanyants. A les 10 hores, començarà la ruta no competitiva dels diferents vehicles per les Garrigues. A les 11 hores, es preveu l’arribada dels vehicles i, les persones visitants podran gaudir d’una exposició de tots els cotxes, motocicletes i tractors.

Finalment, a les 12 hores, hi haurà un gran sorteig d’obsequis entre tots els vehicles inscrits. Els diferents lots sortejats inclouen productes de proximitat, olis i recanvis mecànics, entre altres coses, i són fruit de la col·laboració dels diferents comerços de la capital garriguenca.

La 2a Concentració de Vehicles Clàssics a les Borges
La 2a Concentració de Vehicles Clàssics a les Borges