El Teatre Foment de Juneda aixeca el teló amb especial atenció al públic familiar

L’obra Cartes d’amor amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas i el concert de Manel Fuentes dedicat a Bruce Springsteen són els principals reclams de la programació de tardor/hivern

Imatge promocional de l'espectacle Les Petites Coses ©TeatreFoment
photo_camera Imatge promocional de l'espectacle Les Petites Coses ©TeatreFoment

Juneda està a punt per una nova temporada d’arts escèniques al Teatre Foment. La programació de tardor/hivern presenta vuit propostes repartides entre els mesos d’octubre i desembre entre les quals juguen un paper important aquelles dirigides al públic familiar. Entre aquestes destaca An-ki de la companyia Ortiga, una obra que representarà entre el 27 i el 29 d’octubre a una carpa annexa al poliesportiu municipal i amb un aforament reduït a 24 persones.

El tret de sortida serà el 8 d’octubre amb Bestiolari Inèdit de la companyia local Cassigalls, dedicat a Josep Vallverdú

El 21 d’octubre Lloll Bertran i Àlex Casanovas presentaran Cartes d’amor, un clàssic modern en el qual els dos personatges passen mig segle intercanviant-se cartes i postals. Un altre dels plats forts serà l’actuació del periodista i músic Manel Fuentes amb un repertori d’homenatge al seu admirat Bruce Springsteen el dissabte 4 de novembre en format duet.

Manel Fuentes retrà homenatge a Bruce Springsteen en format duet ©TeatreFoment
Manel Fuentes retrà homenatge a Bruce Springsteen en format duet ©TeatreFoment

La programació familiar continuarà el 26 de novembre amb Les Petites Coses i el 17 de desembre amb Som i Serem del grup 2princesesbarbudes. Completen el programa del Teatre Foment la representació del projecte Inclusió Social el 2 de desembre i l’obra La pell fina amb Ángela Cervantes i Biel Duran el 16 de desembre.

Les entrades per tots els espectacles es poden comprar al web del teatre, a les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament de Juneda d'11 a 13 hores o a la taquilla del teatre una hora abans de cada representació. Al mateix temps, el Teatre Foment ofereix descomptes per als Amics del Teatre, grups familiars i menors de 30 anys.