Torna el Parc de Nadal de les Borges amb jocs, inflables i propostes per a totes les edats durant les vacances escolars

Redacció | Foto: Ajuntament de Borges Blanques

La capital de les Garrigues ja ho té tot a punt per acollir un any més el Parc de Nadal per a infants que organitza l’Esplai Apassomi en col·laboració amb l’Ajuntament, i que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Pavelló Francesc Macià i al Pavelló de l’Oli. Com a novetat, els nens i nenes de les Borges i del conjunt de la comarca també podran participar durant aquestes festes al Camphivern, unes colònies d’hivern en què els infants conviuran en una casa de colònies i faran excursions i activitats de descoberta. Igualment, pel pròxim 24 de desembre, hi ha prevista la Gran Cagada del Tió a la plaça de la Independència.

Les activitats infantils per aquest Nadal recuperen la plenitud d’anys enrere i el seu format habitual, en ser la primera edició sense restriccions per la pandèmia. Així, el Pavelló Francesc Macià i el Pavelló de l’Oli es tornaran a omplir de jocs clàssics i nous, inflables, consoles i moltes altres propostes lúdiques per a totes les edats, cada dia en horari de tardes, de les 16.30 h a les 20.30 h.

En concret, l’entrada al Parc de Nadal de les Borges té un preu de 3 euros diaris, i de 2,50 euros al dia per als nens i nenes inscrits a les activitats del curs de l’Esplai Apassomi. Igualment, hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments, per un preu de 18 euros per infant, durant totes les vacances escolars, i de 15 euros per infant en el cas dels nens i nenes que hagin participat en la resta d’activitats de l’esplai aquest curs escolar.