Torna la Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques, que comptarà amb un pregó a càrrec de l’escriptora Empar Moliner

Redacció | Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

L’escriptora i periodista catalana Empar Moliner serà l’encarregada de pronunciar el pregó que marcarà inici a la Festa Major de les Borges Blanques. Ho farà el pròxim dissabte, 3 de setembre, a les 17.30 hores, a la plaça de l’1 d’octubre, en el marc de la Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges, que compleix 39 anys amb una gran festa, després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament de les Borges Blanques i la Comissió de Festes ja ho tenen tot a punt per celebrar la Festa Major d’estiu, que torna del 2 al 6 de setembre a la capital de les Garrigues amb un programa carregat d’actes per a tots els públics. Entre els actes més destacats de la Festa Major, el pròxim dissabte, 3 de setembre, tindrà lloc la 39a edició de la Trobada de Gegants, Grallers i Diables de les Borges, que començarà amb la plantada de gegants, al Terrall a les 17 hores.

A partir de les 17.30 hores, hi haurà el repic dels gegants i, a continuació, està prevista l’entrada dels gegants, grallers i diables a la plaça de l’1 d’octubre, on l’escriptora Empar Moliner pronunciarà el Pregó de Festa Major. Tot seguit, està previst que entrin a la plaça el grup de Diables, Diablesses, Tabalers i Tabaleres del Grup Recerca de les Borges i els Diables i Tabalers ‘Els Borjuts’, acompanyats d’altres colles convidades.