Veïns de les Borges Blanques protesten per la inseguretat generada per un bloc ocupat de la Caixa

Veïns de les Borges Blanques han convocat una protesta per reclamar que la Caixa s'involucri en la solució de la inseguretat generada per l'ocupació d'un bloc de pisos de la seva propietat a l'avinguda Santiago Rusiñol
photo_camera Oficina de la Caixa ©Arxiu Comarques

Veïns de les Borges Blanques han convocat una protesta aquest dimecres, 22 de maig, a la una de la tarda davant l'oficina bancària de la Caixa al municipi per reclamar que s'involucri i aporti solucions davant la inseguretat que, consideren, ha generat "l'arribada de delinqüents" a un bloc ocupat de l'avinguda Santiago Rusiñol propietat de la filial immobiliària Inmocaixa, segons ha avançat el digital Som Garrigues. El detonant de la convocatòria ha estat el robatori aquest diumenge passat de dos vehicles que van aparèixer hores després calcinats al mateix municipi, fets pels quals els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació.

Els veïns denuncien que "ja n'hi ha prou" que la Caixa "miri cap a un altre costat" i que "no faci res mentre deixa que pisos seus siguin ocupats per delinqüents".

Per tot plegat, exigeixen a l'entitat bancària "que s'impliqui de manera decidida i seriosa i que aporti part de la solució que li pertoca" en aquesta problemàtica.

De fet, a principis d'aquest mes, el consistori ja va demanar al Departament d'Interior que negociï amb Inmocaixa per trobar una solució a les ocupacions del bloc de pisos.