4a Trobada del voluntariat del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Noguera

El 20 de gener el Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una trobada amb totes les persones i entitats que de manera voluntària han participat durant l’any 2022 activament en el projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.

A la trobada hi han assistit gairebé 100 persones, d’Artesa de Segre, Balaguer i Ponts, que a títol personal o en nom d’entitats han col·laborat en els recaptes d’aliments i en la logística del Banc d’Aliments.

La trobada s’ha fet a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, i ha estat inaugurada pel president de l’ens, Miquel Plensa i Martínez, amb paraules d’agraïment per la col·laboració desinteressada en aquest projecte social tan important per a moltes famílies de la Noguera. També han intervingut representants de Creu Roja, Lluís Vilarasau, i de Càritas, Miquel Trilla, entitats capçalera d’Àgape juntament amb el Consell Comarcal, i l’àrea de Serveis Socials ha presentat les directrius d’Àgape per a aquest 2023.

Així mateix, han volgut reconèixer la tasca del voluntariat assistint a la trobada el paer en cap de Balaguer, J. I. Vidal; l'alcaldessa d'Artesa de Segre, M. Cusola, i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Anna Maria Calvís.

Entre les gairebé 100 persones hi havia voluntariat de Càritas i la Creu Roja, membres de l’Estel, professorat i alumnat de centres educatius de la Noguera, representants i membres de diverses entitats, com el Servei de Rehabilitació Comunitària, el Club de Futbol Sala Comtat d’Urgell, nois del Centre Antares i dels PILS, associacions com Chabab al Amal, l’Associació Africana de la Noguera, Reintegra, la comunitat islàmica, l’església Paraula de Fe, i usuaris de diversos serveis com el CEI, Servei al Poble Gitano i el programa MAIS.