Àger es reivindica contra les agressions masclistes

Foto: Ajuntament d'Àger.

El municipi d’Àger explicita novament el seu rebuig frontal davant de qualsevol mena d’agressió masclista mitjançant la instal·lació d’un cartell a l’entrada del poble.

La nova senyalització va ubicar-se la setmana passada i vol servir com a eina de conscienciació i reivindicació del municipi com a territori sensible davant d’aquesta xacra.

L’alcaldessa, Mireia Burgués, destaca la instal·lació del cartell com a una decisió que ha de servir “per a conscienciar tothom, encara més, de la necessitat d’un rebuig frontal davant d’aquesta mena de conductes”.

La placa instal·lada, assenyala la primera edil agerenca, “és alhora un recordatori per a tothom qui tria viure a Àger o visitar-nos amb el qual volem explicitar quin és el nostre posicionament davant d’aquestes conductes inacceptables també una advertència que deixa clar que som un territori sensible davant d’aquesta xacra i que prenem una postura de rebuig actiu i de protecció envers les persones afectades. Lluitar contra les agressions masclistes és cosa de tothom i cap municipi es pot sentir aliè a aquesta lluita”, assenyala.