Àngel Bautista ofereix una classe sobre salut integrativa al Local Social d’Àger

Redacció | Foto: Ajuntament d'Àger

Aquest diumenge, 19 de febrer, al Local Social d’Àger es farà una sessió sobre salut Integrativa, enfocada en alimentació i “microbiota”. La classe tindrà lloc a les 12 h del migdia i serà a càrrec d’Àngel Bautista, fundador i entrenador personal de ‘Simbio Training’ i llicenciat en ciències de l’Esport i Activitat Física. La sessió informativa se centra a respondre qüestions com que és la “microbiota”, per què és important tenir-la equilibrada, com detectar un desequilibri i com podríem millorar-la des de l’alimentació.

Ens importa la bona salut de les persones del nostre municipi, per això intenten oferir sessions com aquesta, que ajuden a obtenir informació i eines per tenir una millor qualitat de vida”, explica, Mireia Burgués, alcaldessa d’Àger.

El model de salut del futur

La salut integrativa és un nou model de salut cada vegada més conegut a casa nostra que es basa en tres pilars fonamentals: treball en equip, ‘empoderament’ o pacient proactiu i postura central entre la medicina al·lopàtica i les teràpies naturals.

La peculiaritat d’aquesta disciplina és que té en compte la totalitat de l’ésser humà: la ment, el cos físic, les emocions, els hàbits de vida, les relacions i el medi ambient on viu la persona. És un model per a totes aquelles persones que tinguin malalties cròniques, que vulguin saber com prevenir malalties o com trobar el seu potencial de salut.