Aquest cap de setmana arriba la 2a edició de 'La Murga', la Mostra Local de Música de Balaguer

Comença aquest divendres dia 1 de setembre a les 19 h a l’escenari del Pati de l’Escola de Música, amb l’actuació de Maria Fernández

La Murga3
photo_camera Imatge arxiu de l'edició anterior de La Murga. © Paeria de Balaguer

Aquest cap de setmana arriba la segona edició de La Murga, una Mostra Local de Música que pretén donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat de Balaguer, apostant per la promoció del talent local. 

La programació comença aquest divendres dia 1 de setembre a les 19 h a l’escenari del Pati de l’Escola de Música, amb l’actuació de Maria Fernández, a la que seguirà Jazz Mate’s i Els Taverners. Seguidament, a partir de les 21.30 h a l’escenari al pavelló Molí de l'Esquerra, actuaran HOM House of Madness, Ksonronda, Círculo de Borneo, El Gitano de Balaguer, Saüc, Burnincat, 7DRock i La Cosa Nostra.

La Murga2
Imatge arxiu de l'edició anterior de La Murga.
© Paeria de Balaguer

L’endemà dissabte dia 2 s’obrirà la Fira del disc i del col·leccionisme al Pati de l’Escola de Música a partir de les 10 h, i es farà una sessió de micròfon obert. Seguidament, a partir de les 11 h actuarà la Cia. Folklórica Danzantes, Anem Fent i La Banda Submarina. Després se celebrarà un vermut popular al mateix espai, i les actuacions es reprendran a partir de les 16 h amb una segona sessió de micròfon obert. A partir de les 16.45 h actuaran Lo Fill del Sisco’l Teto, Vent de Ponent, Quartet Prysma, Culli i Art Jazz Band.

Al vespre els concerts es faran a l’escenari del pavelló Molí de l'Esquerra i començaran a les 22.15 h amb Los Angeles MOB, als que seguiran Edu Escaño i Els Homínids, seguits de Perifèrics, Somnis, Ella Grupo, Hao Band i tancaran l’edició d’enguany Band The Cool.

La Murga és una iniciativa que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana dedicat a la música en directe. En aquest sentit, des de l’Àrea de Joventut de la Paeria de Balaguer en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i una comissió organitzadora, s’ha organitzat la segona edició de la mostra de música local.