Balaguer acollirà un dels darrers concerts de Doctor Prats, que faran una aturada durant el 2024

Tindrà lloc el proper 16 de desembre, a l'hora del vermut en un espectacle que començarà a les 12 h a la plaça del Morter

Imatge promocional del popular grup terrassenc, Doctor Prats.
photo_camera Imatge promocional del popular grup terrassenc, Doctor Prats.

El pròxim 16 de desembre, en el marc dels actes previs a La Maratóque se celebrarà el diumenge 17 de desembre, la ciutat de Balaguer acollirà un dels darrers concerts del grup Doctor Prats, els quals han anunciat una aturada durant tot l’any 2024.

Durant el concert, que tindrà lloc a l'hora del vermut en un espectacle que començarà a les 12 h a la plaça del Morter, es podran fer donatius per La Marató.

Presentació del concert de Doctor Prats a Balaguer, el dia 16 de desembre. © Paeria de Balaguer
Presentació del concert de Doctor Prats a Balaguer, el dia 16 de desembre. © Paeria de Balaguer

En aquesta aturada, el grup es vol centrar en la realització d’un nou treball que sortirà a meitats del 2025 i que pretén ser la celebració dels seus 10 anys als escenaris. Així, i per finalitzar aquests 8 anys, la banda de Terrassa ha decidit realitzar un final de gira inesperat en quatre poblacions de les diferents demarcacions, per tal de descentralitzar els concerts de les grans ciutats. Un exemple clar del que ha estat Doctor Prats durant aquests anys, en els que no només se'ls ha pogut veure en grans festivals i capitals de comarca, sinó també en petites poblacions d'arreu del principat. Per aquest motiu, els concerts de final de gira se celebraran en places o espais públics de les diferents poblacions, amb la voluntat que tothom hi pugui assistir i poder escoltar les últimes notes del grup.

El gran final de gira començarà el dia 15 de desembre a Cassà de la Selva a Girona, seguirà el dia 16 al matí a Balaguer i a la nit a Reus, i finalitzarà el dia 17 a la plaça Mossèn Homs de Terrassa, amb un comiat a on tot va començar.

Aquesta darrera gira serà enregistrada per a la posterior realització d’un petit documental, en el que es farà partícips totes les poblacions que han ajudat a fer realitat aquests darrers concerts.