Balaguer acollirà un any més la VII Fira dels Somnis contra el càncer infantil i juvenil

La jornada se celebrarà el pròxim 7 de maig a Balaguer.

Fr2zwkFX0AEeC69
photo_camera Cartell de la VII Fira dels Somnis. Paeria de Balaguer.

Després de sis anys de Posa't la Gorra a Balaguer, la Comissió Organitzadora va considerar que la millor manera de lluitar contra el càncer infantil era promoure accions que generessin partides econòmiques dedicades a la recerca i la investigació. Per aquest motiu, des de la comissió es va decidir finançar altres tasques que no prioritzessin aquest objectiu, el qual ajudava molt poc en l’avenç per a la curació definitiva d'aquesta malaltia. Per aquest motiu s’ha decidit fer un canvi del nom de la festa passant del Posa't la Gorra a La Fira dels Somnis. La jornada se celebrarà el pròxim 7 de maig a Balaguer.

L’acte portarà per lema “Investigació avui, salut per demà”, ja que els diners es destinaran a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia, que durà a terme el Grup d'investigació i recerca en càncer infantil, el VHIR de l'Hospital Vall d'Hebron.  

La festa contra el càncer infantil vol continuar sensibilitzant la població en general, i concretament a tots els escolars de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies. Per fer-ho possible es necessita la implicació del màxim d'institucions i entitats, i es fa una crida a la ciutadania per a la seva col·laboració.

Es pot col·laborar en la VII Fira dels Somnis de diferents maneres: amb la compra de la samarreta per participar de la cursa; donant suport com a empresa amb una pancarta al Pont Nou del riu Segre; com a patrocinadors amb una aportació econòmica; o amb un detall o regal. El logotip dels comerços o empreses figuraran en els espais de difusió de “La Fira dels Somnis 2023”.

També es pot col·laborar com a voluntari en l’organització de la festa. Per a més informació, els interessats es poden adreçar al correu [email protected], al telèfon 973451555 o a la pàgina web firadelssomnis.cat.

comentaris