Balaguer acull el Duatló Infantil amb els campionats de Catalunya de categories infantil i cadet

Captura de Pantalla 2023-03-24 a les 11.33.35
photo_camera Jardins del Sant Crist de Balaguer. Foto: Google Maps

El club esportiu Pedala.cat de Balaguer i la seva Escola d’atletisme i de triatló, organitzen conjuntament una nova edició del Duatló Infantil de Balaguer, la qual compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer i la Federació Catalana de Triatló.

La competició infantil en les diferents categories es farà amb modalitat de cursa a peu i BTT, i es realitzarà als Jardins del Sant Crist el pròxim dissabte dia 25 de març.

La jornada començarà a les 9 h amb la benvinguda dels participants i l’entrega de dorsals. L’inici de la prova serà a les 10.15 h, amb la sortida de les categories infantils. Tot seguit, a les 10.55 h es farà la sortida dels participants de categoria cadet. I finalment a les 11.45 h ho faran els juvenils. L’entrega de premis de les categories infantil, cadet i juvenil es farà a les 12.45 h.

Seguidament, a les 13 h es farà la sortida dels alevins, seguida dels benjamins a les 13.30 h, i la darrera serà per als més petits, els prebenjamins, que sortiran a les 13.55 h. L’entrega de premis de les categories aleví, benjamí i prebenjamí serà a les 14.15 h.

Pel que fa a les darreres edicions, l’any 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i es recupera amb normalitat l’any 2022.

comentaris