Balaguer canvia el format de la festa solidària Posa't la Gorra com a mesura de prevenció per la Covid

Text: Redacció / Foto: Paeria de Balaguer

La comissió organitzadora del Posa't la Gorra de Balaguer ha canviat el format d'aquesta festa solidària a favor dels nens i adolescents amb càncer infantil com a mesura de prevenció i seguretat per la Covid-19.

Així, la comissió ha anul·lat les activitats més multitudinàries per evitar aglomeracions com la cursa-caminada, la Fira dels Somnis i el dinar solidari. 

D'altra banda, ha animat a informar i difondre la diada penjant una foto individual o en grup amb la gorra i la samarreta a les xarxes socials amb l'etiqueta #posatlagorrabalaguer. Tots els participants rebran un obsequi que podran recollir al Casal Lapallavacara a partir del 13 d'octubre. A més, ha animat a comprar la gorra i la samarreta commemoratives (que també serviran per a l'edició del 2021) al Casal Lapallavacara, a la piscina coberta i als establiments i comerços col·laboradors. També ha organitzat una cursa-caminada virtual el diumenge 11 d'octubre (inscripcions a https://posatlagorrabalaguer.cat/).

Per la seva part, les empreses poden col·laborar amb el Posa't la Gorra amb una pancarta que ompli el pont del riu i tant els particulars com les empreses poden fer un donatiu al següent compte de CaixaBank: ES62 2100 5000 5502 0016 7487.

La comissió organitzadora de la festa solidària amb el càncer infantil ha explicat que "vivim en uns moments en què sembla que tot giri al voltant de la pandèmia del coronavirus i que molts patiments de la vida s'hagin d'aturar forçosament, sense parar-nos a pensar que hi ha accions solidàries i lluites com la del càncer infantil que no es poden afeblir ni anul·lar. Per aquest motiu creiem que cal mantenir la celebració del Posa't la Gorra a Balaguer 2020 per poder ajudar, ara més que mai, els infants i les famílies que viuen aquesta dura realitat, així com per obtenir recursos per a la investigació i la recerca de la malaltia".