Balaguer celebra la Cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris del curs 2022-23

cloenda CCU4
photo_camera L'alcaldessa de Balaguer, Lorena González, a l'acte de cloenda dels CCU. © Paeria de Balaguer

Aquest passat dimarts es va celebrar la cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris, a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. La ciutat de Balaguer ha estat capital dels campionats i representant de la UdL durant aquest curs escolar 2022-2023, agafant el relleu de Puigcerdà.

La capital noguerenca ha acollit els encreuaments dels principals esports d’equip, com bàsquet, futbol, futbol sala, voleibol o handbol. També es va aprofitar el circuit escolar de Cross per a disputar-hi proves de la categoria universitària.

Al llarg del curs s’han celebrat tres jornades: al novembre, al febrer, i una darrera a finals del mes de març. Aquestes han tingut una durada habitual de dos o tres dies, en els quals s’han pogut veure partits de bon nivell, i amb bona assistència per part del públic.

Des de l’Àrea d’Esports de la Paeria s'ha agraït a la Universitat de Lleida haver confiat en la capacitat d’organització de Balaguer per a esdeveniments com aquest, ja que la ciutat té experiència en dur a terme actes similars, a més de la idoneïtat de les seves instal·lacions esportives per poder acollir competicions com aquesta, o altres com esport federat, d’esport escolar o d’altres modalitats de competició. A més, la realització d’aquestes contribueix al foment de l’activitat física entre la gent jove, així com el compromís, la solidaritat i la companyonia a través del voluntariat de l’alumnat del Grau d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut Almatà de Balaguer.