Balaguer celebrarà l’Encontats al juny amb l’estrena d’una jornada dedicada als il·lustradors

Text: Redacció / Foto: Paeria de Balaguer

Balaguer celebrarà la sisena edició de l’Encontats, el mercat del conte i el llibre il·lustrat, entre el 16 i el 20 de juny amb el bibliotecari i escriptor Pep Molist, de padrí, qui agafarà el relleu de Pilarín Bayes.

Com a principal novetat, el certamen acollirà la primera edició d’una jornada professional d’il·lustració i disseny gràfic amb l’objectiu de posar en valor el sector i oferir un punt de trobada i d’aprenentatge. Entre els il·lustradors participants en aquesta primera jornada hi haurà Lara Costafreda, Sònia Alins, Júlia Sonas, Jordi Calvís i Francesc Infante, entre altres.

La gran festa del conte dedicada al públic familiar tindrà lloc el diumenge dia 20 a la plaça del Mercadal, per tal de garantir les mesures de prevenció contra la Covid. Hi haurà el mercat d’il·lustradors, editors i llibretes i diferents espectacles, conta contes, jocs i tallers.

Finalment, l’Encontats es completarà la ja tradicional jornada dedicada als professionals que treballen a les biblioteques de la província de Lleida, que tindrà lloc el dimecres dia 16, i l’espectacle de contes per a adults, que tindrà lloc el dissabte dia 19 a la nit.

Per a més informació, consultar la pàgina web encontats.balaguer.cat.