Balaguer escollirà el seu dolç en el concurs de cuina de la Fira Q

Cartell: Paeria de Balaguer.

Dins del marc de Fira Q Balaguer, que enguany tornarà a ser presencial i ja s’està treballant amb la introducció de novetats, la Paeria, l’Associació Gastrobar conjuntament amb l’Associació de Comerciants Balaguer 2021 (ACB), organitzaran per sisè any consecutiu el Concurs de Cuina Fira Q Balaguer ... de la nostra terra al plat.

L’escenari en serà el sector de la gastronomia, oci i restauració, esdevenint tot un espectacle gastronòmic el diumenge dia 1 de maig a la tarda, a partir de les 18.30 h, obert a tot el públic visitant.

Enguany s’aprofita aquest escenari per crear un dolç típic de la ciutat que esdevingui una marca pròpia. L'objectiu és trobar un dolç distintiu que puguin elaborar tots els pastissers i forners de Balaguer, i que després els mateixos restauradors també ho puguin aplicar en les seves postres, versionant el producte guanyador.

Per tal de donar-li més rellevància al concurs, des de Fira Q i amb el col·lectiu Gastrobar es va decidir involucrar-lo amb el concurs de cuina com una especialitat més.

La voluntat de la Paeria és que amb la participació de la mateixa ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia així com de la ciutat.