Balaguer intensifica les tasques de neteja a l'espai públic

El govern municipal segueix treballant per dur a terme les mesures de neteja més urgents, i paral·lelament en l’elaboració d’un pla de manteniment dels espais públics
IMG_2387
photo_camera La paera en cap, Lorena González, amb els treballadors de neteja del municipi. © Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer durà a terme més proves de neteja a la via pública. En aquest cas i durant deu dies, es duran a terme accions amb diferents sistemes per tal de valorar-ne l’eficiència, d’acord amb les necessitats de la ciutat.

IMG_2378
La nova màquina de neteja que funciona amb vapor.
© Paeria de Balaguer

Una de les màquines que es provaran funciona a vapor, i a través d’un disc frega les superfícies on ha quedat incrustada la brutícia. Aquest sistema es començarà a provar en espais de molta activitat o que requereixin una especial atenció, com poden ser zones comercials, zones escolars o parcs infantils. Així, durant aquests deu dies, es faran proves durant matí i tarda al passeig de l’Estació, al carrer d'Avall, carrer Major, carrer Urgell, carrer sant Lluís, i barris del Firal i del Secà.                                    

El govern municipal segueix treballant per dur a terme les mesures de neteja més urgents, i paral·lelament en l’elaboració d’un pla de manteniment dels espais públics.