Balaguer presenta les activitats previstes per aquest estiu

Entre els actes més destacables hi haurà el Cicle de Monòlegs, el de Música i Tapes i les activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut 
Presentació activitats estiu2
photo_camera Presentació de les activitats previstes per l'estiu. © Paeria de Balaguer

La primera de les activitats previstes per a les nits d’estiu és el Cicle de Monòlegs, els quals es faran tots els dimecres de juliol i agost a la plaça del Teatre, a partir de 21:30 h. El primer dels monòlegs anirà a càrrec de Javier Benítez el 5 de juliol; d’Anna López el dia 12; de Carlitos el divendres dia 19; i de Fernando García Torres el dia 26 de juliol. Durant el mes d’agost, les actuacions previstes aniran a càrrec de Rony el dia 2 d’agost; de Palo Capilla el dia 9; de Raúl Alcaraz el dia 16; de Lourdes Bayonas el 23; i finalment de Dani Morlà el dimecres 30 d’agost.

Un altre dels cicles que s’ha tornat a organitzar per aquest estiu és el de Música i Tapes, el qual es farà tots els dimarts a les 21 h a la plaça del Mercadal. La primera de les actuacions serà el dimarts dia 4 de juliol i anirà a càrrec de Fito y el Fitipaldi Trío; la següent serà amb Maria Fernández el dia 11; Jaxxenclavete el dia 18; i Ella Grupo el dia 25 de juliol. Al mes d’agost les actuacions aniran a càrrec de Paula & Music el dia 1; de Rumba Blanca el dia 8; de Sefa & Guti el dia 22; i finalment actuaran Los Gürriones el dimarts 29 d’agost.

D’altra banda, durant l’estiu s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran del 3 de juliol al 18 d’agost. Aquestes són: caminades saludables, les quals estan previstes els dilluns a dos quarts de nou i se sortirà des de la plaça del Morter; classes de Zumba, que es faran també a la plaça del Morter els dimarts a un quart de nou del vespre; i Aquafitness, que es farà a les piscines del Secà tots els dijous a partir d’un quart de nou.

Finalment, des de la Paeria es fa incís un any més en la prevenció de la calor, tenint en compte les recomanacions habituals, com beure aigua sovint i menjar fruita, evitar fer exercici a les hores de més calor, tenir especial cura de les persones grans i dels infants, i descansar en espais a l’ombra.