Cap de setmana carregat d’activitats a la Vall d’Àger amb les festes majors de Corçà, la Règola i els Masos de Millà

Redacció | Foto: Ajuntament d'Àger

Aquest cap de setmana diferents pobles d'Àger han celebrat la seva festa major amb actes per a tots els públics que comencen aquest divendres i s'allargaran fins diumenge. Han sigut el preludi de la festa major d'Àger, que se celebra del 10 al 15 d'agost i comptarà amb concerts, activitats infantils, esportives, un escala en Hi-Fi, una festa de l'escuma i moltes altres activitats.

En concret, els pobles d'Àger que celebren la festa major són la Règola, que ha dut a terme activitats de divendres fins avui; Corçà, que ha oferit diferents actes durant les jornades de dissabte, i s'allargaran fins avui; i els Masos de Millà, que ha organitzat diverses propostes per avui al migdia. Així mateix, ahir dissabte 6 d'agost a les 22 hores, hi va haver un concert d'orgue a l'església de Sant Vicenç d'Àger.

Del 10 al 15 d'agost, Àger prepara una festa major carregada d'activitats. Començarà el pròxim dimecres, 10 d'agost amb un torneig de futbol sala al poliesportiu i, a la nit, hi haurà una observació d'estels des de la Col·legiata d'Àger. La jornada de dijous començarà amb el pregó i la traca d'inici de festa major, i el consistori ha programat un escala en Hi-Fi a la tarda, que tindrà lloc al local social, i una sessió de cinema a la fresca a la nit.

Per divendres, 12 d'agost, hi ha prevista una classe d'aquagym, una estirada de la corda al fang, una classe de zumba a la plaça i, a partir de la 1 de la matinada, tindrà lloc la Nit Jove, amb Dj Nun, Carguense i el Dj. Paul Bugs. La jornada de dissabte començarà a les 12 hores amb un vermut de festa major. A la tarda, tindrà lloc la festa de l'escuma a la plaça dels jubilats i, en acabar, hi haurà una guerra d'aigua. A la nit, se celebrarà un sopar de germanor i, a partir de les 23 hores, hi haurà havaneres i rom cremat amb la formació Arrels de la Terra Ferma. A partir de la 1.30 de la matinada, començarà el concert de Band The Cool, i s'allargarà la festa fins a la matinada.

El pròxim diumenge, 14 d'agost, hi ha previstes cucanyes infantils, una cercavila pel poble, un correfoc de nit amb les Bèsties Feréstegues i diverses sessions musicals amb Alea Quartet, la Banda Neon i discjòqueis locals. Dilluns serà el darrer dia de festa major, i hi ha prevista una missa, un concurs de dibuix, el tradicional Cos de la Cordera, un ball de tarda i un ball de nit amb el Trio Zadit, una llonganissada i un bingo popular. Acabarà a la mitjanit, amb la tradicional traca final de festa major.