Celler Montsec presenta la nova anyada del vi Astronòmic al Parc Astronòmic del Montsec

Redacció | Foto: Agropecuària d’Artesa de Segre SCCL

Celler Montsec (Agropecuària d’Artesa de Segre SCCL) va presentar ahir dilluns, 10 d’octubre, la nova anyada del seu vi “Astronòmic”, en un indret únic de les terres de Ponent, el Parc Astronòmic del Montsec. Com en altres ocasions, l’objectiu és posar en valor el paisatge natural, cultural i gastronòmic de la zona, elements claus en l’elaboració i la comercialització dels vins del Celler.

A l’acte, van assistir el president del Parc Astronòmic, Salvador Ribas; el president i el gerent de la Cooperativa d’Artesa, Josep Trepat i Josep Soldevila, respectivament; l’enòleg de Celler Montsec, Jordi París i el director comercial, Jaume Gaspà. París i Gaspà, per part del Celler, van ser els encarregats de conduir la presentació i el maridatge.

La presentació va aplegar més de 40 persones del sector de l’Hostaleria, entre distribuïdors, botigues especialitzades, clients i restauradors, així com personal de la mateixa Cooperativa. Durant l’acte, es va dur a terme una observació de les estrelles, a càrrec del personal del Parc Astronòmic del Montsec i, a continuació, la presentació de la nova anyada del vi “Astronòmic”, que va anar seguida per un maridatge de vins del celler amb diferents productes de proximitat.