Comença el Taller Cosim Vincles, guanyador del Concurs de Suggeriments Solidaris de la Taula d’Entitats de Balaguer

Foto: Consell Comarcal de la Noguera

El divendres 15 d’octubre va començar el Taller Cosim Vincles, de l’Associació de Dones Solidàries Dona Pas, que va guanyar el Concurs de Suggeriments Solidaris que organitza cada any la Taula d’Entitats de Balaguer.

El Taller “Cosim Vincles" té per objectiu crear vincles entre persones de les diferents cultures que conviuen a Balaguer a través de l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en costura i reciclatge de roba. Es farà cada divendres d’octubre a maig, de 18.00 h a 20.00 h, al casal Lapallavacara. És obert a tothom qui s’hi vulgui apuntar i hi participen algunes associacions de Balaguer, com la Casa d'Andalusia, l'Associació Africana de la Noguera, l'Associació Gambiana de Balaguer i Chabab Al Amal.

Com a projecte guanyador del concurs, el mateix divendres l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va lliurar el premi a l'entitat promotora del taller. Aquest va ser entregat a l'Associació de Dones Solidàries Dona Pas, consistent en la recaptació del sorteig de la Cistella Solidària d’enguany.

Aquest concurs és una de les accions que s'organitzen des de la Taula d'Entitats de Balaguer per donar suport a l'associacionisme del municipi. Les entitats de Balaguer hi poden presentar els seus projectes o propostes, i amb una votació en la qual participen totes les associacions de Balaguer es decideix a quin projecte es destinaran els fons econòmics que es recullen en les accions que la Taula d'Entitats va organitzant posteriorment.