El GAL Noguera-Segrià Nord impulsa les sales de coworking del territori

La primera jornada es va dur a terme ahir, dimecres 5 de juliol, d’11 h a 13.30 h, a l’espai de coworking del CEI Balaguer.
Foto aèria del CEI. © Paeria de Balaguer
photo_camera Foto aèria del CEI. © Paeria de Balaguer

El Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord juntament amb Cowocat Rural i el Patronat de Promoció econòmica de Diputació de Lleida, posa en marxa un projecte amb la voluntat de donar suport i visibilitat als diferents espais de coworkings de la Noguera i el Segrià Nord.

© Ràdio Balaguer
La primera jornada de dinamització del coworking. 
© Ràdio Balaguer

Aquesta iniciativa estarà dividida en tres accions, que tindran lloc en les tres sales de coworking del territori. La primera jornada es va dur a terme ahir, dimecres 5 de juliol, d’11 h a 13.30 h, a l’espai de coworking del CEI Balaguer.

La sessió va començar amb una benvinguda per part de Miquel Plena, president del Consell Comarcal de la Noguera i del Consorci GAL Noguera Segrià Nord, seguida d’una breu explicació de les diferents actuacions que es van portar a terme en aquest projecte per afavorir el Coworking, començant per aquesta jornada. També es va comptar amb la ponència “Eines per a la millora de les relacions i contactes empresarials” en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DACC.

Finalment, es van presentar les accions que s’efectuaran en el marc del projecte Lleida Creix, de la Xarxa Lleida Territori Intel·ligent del Patronat de Promoció econòmica de Diputació de Lleida, realitzat conjuntament amb els 5 GALs de la demarcació. Aquest projecte consisteix a oferir assessoraments a les empreses del territori per millorar la seva competitivitat a la vegada que es fomenta la creació de xarxa. La jornada tècnica, va acabar amb un Networking entre els participants.