Denunciat per conducció temerària un home de 85 anys que va avançar un cotxe quan venien dos ciclistes de cara a Castelló de Farfanya

Redacció | Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos han denunciat per conducció temerària un home de 85 anys que va avançar un cotxe quan venien dos ciclistes de cara a Castelló de Farfanya. Els fets van tenir lloc el 6 de gener i l'home ha estat denunciat el 17 de febrer, un cop se l'ha pogut identificar. Els dos ciclistes circulaven per la C-26 amb roba de colors “d'alta visibilitat”, en fila i per la dreta, en un tram recte de la carretera on no hi ha voral. A l'altura del quilòmetre 12,3 van veure venir dos cotxes, i quan ja hi eren molt a prop, el de darrere va avançar el de davant envaint el carril per on ells circulaven. Per evitar la col·lisió es van apartar al màxim a la dreta i el cotxe els va passar a pocs centímetres, afirma el cos policial.

Un dels ciclistes duia una càmera i va poder gravar el fet, un enregistrament que va aportar en presentar la denúncia a la policia.

Els Mossos van analitzar les imatges i van poder esbrinar la matrícula del vehicle infractor, i a partir d'aquí qui era el conductor.

L'home es va personar divendres passat a la comissaria de Lleida, on va quedar denunciat penalment per un delicte de conducció temerària.