El CEI Balaguer celebra la jornada Enterprising Woman Lab el dissabte 5 de novembre 

Redacció | Foto: Enterprising Women Lab

L'Enterprising Women Lab és un esdeveniment de caràcter anual, creat a Andorra, destinat a fomentar tant l’economia local com l'emprenedoria femenina i donar rellevància a dones vinculades a l’emprenedoria.

La jornada se celebrarà a Balaguer el dissabte 5 de novembre, a les instal·lacions del Centre d’Empreses i Innovació, i comptarà amb la presència per a donar la benvinguda a les persones assistents de la paera de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné i la paera d’Educació, Igualtat i Nova Ciutadania, Laura Corsà. Les activitats previstes començaran a les 9.30 h del matí amb la benvinguda i un seguit de ponències de dones vinculades a l’emprenedoria. En aquestes xerrades intervindran: Miosotis i Katherine, estilistes; Arboló Monell, motivadora; Cèlia Camarasa, psicòloga; Vanessa Saura, traductora i correctora; i Maribel Contreras, formadora. Seran cinc xerrades d’una durada d’uns vint minuts cadascuna en les que compartiran les seves experiències com a emprenedores.

A la tarda a partir de les 15 h es duran a terme diversos tallers, en els que es facilitaran eines per a conèixer com emprendre un negoci o projecte empresarial.

El primer dels tallers de la tarda anirà a càrrec de Lara De Miguel i Arnau Colominas, de Branding Low Cost, el qual porta per títol “Com aconseguir una imatge professional per al teu projecte sense deixar-s'hi un ull de la cara”. El seguirà Maria Cucurull, amb “Busca la millor manera d’explicar el teu projecte”, i tancarà la jornada Alba Castellví, amb una sessió titulada “D’on treure el TEU temps”, en la qual es proposaran idees per tenir temps per a una mateixa, malgrat les obligacions i les càrregues.