El Consell Comarcal de la Noguera estrena un nou servei per facilitar la recerca d’ofertes de feina a la ciutadania

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera ha estrenat un nou servei al seu web corporatiu consistent en la publicació en línia d’un recull d’ofertes de feina de la comarca de la Noguera que s’anirà actualitzant cada 15 dies. L’objectiu de la iniciativa consisteix a unificar el màxim nombre d’ofertes laborals de la comarca en un sol document per tal de facilitar la recerca d’ofertes de feina al jovent i a la ciutadania en general.

El butlletí d’ofertes laborals està impulsat per la Taula d’Ocupació de la Noguera, una plataforma integrada per 8 entitats de la comarca (Consell Comarcal de la Noguera, Paeria de Balaguer, Reintegra, Creu Roja La Noguera, Aspid, Servei d’Ocupació de Catalunya, CEI Balaguer i Oficina Jove de la Noguera), que treballen per a la millora de l’ocupació al territori. El butlletí, gestionat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, compta amb tot un seguit d’ofertes de feina provinents de les diferents entitats incloses en la Taula. Actualment, el butlletí disposa de una cinquantena d’ofertes de llocs de treball de diferents sectors, com ara l’agroalimentari, la restauració, comerç o serveis, entre d’altres.

Les persones interessades a accedir a les ofertes del butlletí s’hauran d’adreçar al web del Consell Comarcal de la Noguera i clicar a la franja “Avisos” de la capçalera de la pàgina principal, on s’hi especifica “Consulta el butlletí d’ofertes de treball de la Noguera de cada mes”. Un cop dins hauran de contactar amb l’entitat que gestiona l’oferta en qüestió a través de l’enllaç que hi consta.