El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord llença una enquesta en línia per a l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Noguera

El dia 20 de setembre van començar les jornades participatives adreçades a la ciutadania, empreses, persones autònomes, associacions, entitats i qualsevol persona interessada de la zona Noguera-Segrià Nord amb la finalitat de recollir les visions i les inquietuds dels participants que han de servir per ajudar a redactar les Estratègies de Desenvolupament Local (EDL) per al període 2023-2027 i definir d'aquesta manera les futures línies d'actuació pel territori. El procés participatiu es realitza de forma coordinada amb el Consell Comarcal de la Noguera i la Paeria de Balaguer.

Totes aquestes jornades participatives es plasmaran en cinc tallers presencials repartits pel territori. Fins al moment se n’han dut a terme dos, un a Balaguer i un altre a Artesa de Segre. La pròxima jornada participativa es farà el dia 4 d’octubre a Corbins i les dues que falten tindran lloc a Ponts i a Alfarràs. Cal realitzar una inscripció que es pot fer al web www.noguerasegrianord.cat a l’apartat Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027.

Per complementar aquesta acció i poder continuar recollint opinions s’ha elaborat una enquesta en línia a la qual es pot accedir al següent enllaç: Enquesta EDL. També s’han realitzat 50 entrevistes en profunditat a diferents agents socioeconòmics del territori.

Totes aquestes accions permetran recollir informació per redactar el document final de l’Estratègia de Desenvolupament Local del GAL Noguera Segrià Nord per al nou període 2023-2027 i que servirà de guia per a les futures línies de treball; definirà la missió, la visió i els objectius del GAL, i recollirà el pla d’acció per al territori de la Noguera i el Segrià Nord.

Sota el lema “És el moment que les persones que emprenem, vivim i treballem al territori donem la nostra opinió per contribuir al seu desenvolupament!”, es vol animar a la màxima participació, tant als tallers com per respondre l’enquesta, que han de servir de guia per a la redacció final de les estratègies de desenvolupament per al nou període.

Tota la informació sobre l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027 es pot consultar al web www.noguerasegrianord.cat a l’apartat Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027 o bé a través de les xarxes socials del Consorci Grup d’Acció Noguera-Segrià Nord (@consorcigalnsn).

Per a qualsevol consulta es pot enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al tel. 973 448 933.