El Monestir de les Avellanes acull la segona edició de l’Open Lleida BTT

Redacció | Foto: Monestir de les Avellanes

El Monestir de les Avellanes acull per segon any la competició de l’Open Lleida BTT, al circuit que s’endinsa pel bosc del monestir. En aquesta edició ja hi ha inscrits més de 160 corredors, que competiran en diferents categories del rànquing català de BTT.

L’Open Lleida BTT és una iniciativa de la Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme que es va recuperar el 2019 amb els objectius de deixar de ser l'única província catalana sense Open Provincial de BTT, i el d'incentivar la competició en aquesta modalitat que, tradicionalment, ha tingut i té molts practicants a les comarques de Lleida. Aquest 2022 l’Open compta amb 6 competicions, una de les quals la del Monestir de les Avellanes.

La cursa al circuit del Monestir de les Avellanes comptarà amb les modalitats Kid Cup (de Pre-benjamí a Infantil) i Open (De cadets a Màsters). La competició començarà a les 9 del matí i es preveu finalitzi a les 14 h amb l’entrega de premis. El punt d’acollida dels participants i del públic serà el camp d’esports del Monestir de les Avellanes.

El recorregut i manteniment del circuit del Monestir de les Avellanes va a càrrec de l’Associació Esportiva Noguera Bike Race, i en aquesta edició han preparat un recorregut de somni en un paisatge.