El Sopar Jove de la Castanyada de Balaguer ja compta amb més de 200 inscripcions

Foto: Paeria de Balaguer

La ciutat de Balaguer ha organitzat el Sopar Jove de la Castanyada, que ja compta amb més de 220 inscripcions. També s'han programat un seguit d'activitats culturals des de la tarda fins a la matinada, on s'inclouen concerts i DJs al pavelló Molí de l'Esquerrà.

Després de la gran aturada de festes i esdeveniments arran de la Covid-19 el jovent de Balaguer agafa amb ganes la celebració de la Castanyada del pròxim 30 d'octubre. Amb cinc dies per davant de l'esdeveniment ja hi ha més de 220 inscripcions fetes només al sopar i es preveu que hi hagi prop de mig miler de persones a tot el conjunt de les activitats programades.

L'associació Joves BLG, amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, són els organitzadors de l’esdeveniment. Les activitats començaran les 5 de la tarda i el cartell inclou activitats culturals i musicals, com un Beerpong i un Bingo. També es podrà gaudir dels concerts del balaguerí Culli i el lleidatà Er Taqueta. Seguidament se celebrarà el sopar i a continuació hi haurà les actuacions dels Djs Edu i Lo Maik que finalitzaran a les 3 de la matinada.

Tots els actes es realitzaran amb les mesures corresponents al protocol Covid establert en aquell moment, tant per l'organització com pel Procicat. Segons el paer de Governació, Afers Socials i Participació i membre de l'associació de joves, Kevin Bruque: "és evident que tothom té ganes de sortir de festa i gaudir una mica després d'estar tant temps a casa i amb tantes restriccions". També diu que cal anar recuperant activitats que s'havien anat fent, però que cal fer-ho amb mesura i de la millor forma possible. "Si volem continuar fent coses d'aquest tipus, hem de seguir complint les mesures i intentant passar-nos-ho bé el millor possible", ha dit Bruque.

Per assistir a la festa i al sopar de Castanyada s'haurà de comprar l'entrada prèviament, de forma telemàtica entrant a l'Instagram @jovesblg, escanejant el QR que hi ha als cartells o presencialment al casal Lapallavacara. Les inscripcions per al sopar s'han de realitzar abans del dijous 28 d'octubre i tenen un cost de 5 euros per persona. Aquest sopar inclourà un entrepà, amb opció vegana, i una beguda.