Una nova empresa arriba al polígon Campllong de Balaguer, i ocuparà una quinzena de persones

L’empresa, dedicada a la fabricació de fusteria metàl·lica i d’elements metàl·lics per a la construcció, traslladarà la seva activitat al sector de Campllong III, on podrà ampliar les seves instal·lacions i millorar aspectes com la logística i el taller
El polígon Campllong de Balaguer ©Comarques
photo_camera El polígon Campllong de Balaguer ©Comarques

L’empresa Comercial Alumini Vimu (COALUM) ha adquirit a l'INCASÒL una parcel·la de 4.874 m² en el polígon Campllong III, de Balaguer, la companyia conjuntament amb la filial SISVIAL han adquirit la parcel·la per un import de 326.565 euros. 

Polígon Campllong Balaguer  ©INCASOL
Polígon Campllong Balaguer ©INCASOL

L’empresa, dedicada a la fabricació de fusteria metàl·lica i d’elements metàl·lics per a la construcció, traslladarà la seva activitat al sector de Campllong III, on podrà ampliar les seves instal·lacions i millorar aspectes com la logística i el taller. Per a fer-ho, COALUM té prevista una inversió d’1,5 milions d’euros i generarà entre 10 i 15 llocs de treball nous.

​El sector Campllong III, de 70.148 m2, és la segona ampliació del sector Campllong, promogut per l’INCASÒL l’any 1986. Amb aquesta operació, l’INCASÒL exhaureix les parcel·les que tenia en comercialització en el sector.