La Festa Major de Balaguer obre el cartell musical amb Loquillo,The Tyets, i Els Catarres

La programació d'enguany s'ha estructurat després de dur a terme un seguit de xerrades als centres educatius de secundària de la ciutat, en les que es va debatre amb l'alumnat sobre l'oci nocturn
Loquillo en la gira El Rey ©Loquillo
photo_camera Loquillo en la gira El Rey ©Loquillo

Balaguer ja anuncia l'arribada de les festes del Sant Crist, del  8 al 12 de novembre, celebració grossa a la capital de la Noguera en la qual, com és tradicional, la música tindrà un protagonisme destacat. Enguany l'organització ha recuperat la Carpa Jove, un espai que té com a objectiu completar l’oferta musical i implicar més franges d’edat dins del programa.

Presentació FM Balaguer ©AjBalaguer
Presentació FM Balaguer ©AjBalaguer

 Aquest nou escenari acollirà un cartell de concerts paral·lels al pavelló Inpacsa, i serà en aquest espai on Loquillo protagonitzarà el concert del cap de setmana previ a les festes del Sant Crist, el 4 de novembre; parada de la seva gira "El Rey".

Tal com va destacar la paera en cap, Lorena González "enguany serà una Festa Major amb una gran quantitat d'actes tant per a grans com per als més petits"

Pel que fa a les orquestres el dijous 9 de novembre, al pavelló Inpacsa tocaran l’orquestra i cobla Selvatana, el divendres dia 10 l’orquestra Maravella, i també l’actuació de ‘PLEASE’ el grup de tribut oficial a U2, acompanyat d'un dels millors grups de versions "XXL"; el dia 11 tindrà lloc un Festival Remember dels 80 i 90’ s i el diumenge dia 12 actuarà l’orquestra Metropol.  

Els concerts també es faran extensius a les residències de gent gran i al casal de la Gent Gran, en les quals actuaran diversos duets durant els dies de Festa Major.

La programació d'enguany s'ha estructurat després de dur a terme un seguit de xerrades als centres educatius de secundària de la ciutat, en les que es va debatre amb l'alumnat sobre l'oci nocturn. Del treball de camp es va desprendre la necessitat de comptar amb una oferta musical més adaptada a la seva franja d'edat i amb horaris més pròxims als seus hàbits d'oci nocturn.

 

The Tyets
The Tyets

Pel que fa a la programació de la Carpa Jove el divendres dia 10 compartiran escenari The Tyets, ZUCLA i Les Castizos, i en el mateix espai el dia 11 tocaran Els Catarres, Brian Cross, repetiran Les Castizos i Javi Reina.

En el vessant més cultural, el Teatre municipal acollirà l’obra ‘L’alegria que passa’ de Dagoll Dagom, el que serà l’últim espectacle de creació de la companyia. I per als més petits es farà l’espectacle ‘Laika’ de Xirriquiteula Teatre el dijous dia 9 de novembre a la tarda.