Finalitzen les activitats programades en el marc de la Festa Major d’Àger amb un gran èxit 

Redacció | Foto: Ajuntament d'Àger

L'anterior cap de setmana, Àger va oferir un seguit d'actes per a tots els públics, amb concerts, activitats infantils, esportives, un escala en Hi-Fi, una festa de l'escuma i moltes més.

La festa major va començar l'anterior dimecres, 10 d’agost amb un torneig de futbol sala al poliesportiu i, a la nit, va tinir lloc una observació d’estels des de la Col·legiata d’Àger. Pel que fa a la jornada de dijous, aquesta es va iniciar amb el pregó i la traca d’obertura de festa major. A la tarda ha tingut lloc una escala en Hi-Fi al local social i una sessió de cinema a la fresca a la nit.

Divendres, 12 d’agost, va ser un dia dedicat a l’activitat física amb l’objectiu de promocionar l’esport per a totes les edats. Hi havia prevista una classe d’aquagym, una estirada de la corda al fang i una classe de zumba a la plaça. A partir de la 1 de la matinada, va tenir lloc la Nit Jove, amb Dj. Nun, Carguense i el Dj. Paul Bugs.

La jornada de dissabte va començar a les 12 hores amb un vermut de festa major. A la tarda, es va fer una festa de l’escuma a la plaça dels jubilats i, en acabar, hi va haver una guerra d’aigua. A la nit, es va celebrar un sopar de germanor i, a partir de les 23 hores, havaneres i rom cremat amb la formació Arrels de la Terra Ferma. A partir de la 1.30 de la matinada, es va iniciar el concert de Band The Cool, i s’allargarà la festa fins a la matinada.

L'anterior diumenge, 14 d’agost, es van dur a terme cucanyes infantils, una cercavila pel poble, un correfoc de nit amb les Bèsties Feréstegues i diverses sessions musicals amb Alea Quartet, la Banda Neon i discjòqueis locals.

Ahir, dilluns 15 d'agost, va ser el darrer dia de festa major, i es va realitzar una missa, un concurs de dibuix, el tradicional Cos de la Cordera, un ball de tarda i un ball de nit amb el Trio Zadit, una llonganissada i un bingo popular. La celebració va finalitzar a mitjanit, amb la tradicional traca final de festa major.