Firauto de Balaguer obria portes amb l'objectiu de conscienciació elèctrica

El certamen balaguerí arrencava amb la voluntat d'oferir un espai a la mobilitat sostenible i per aquest motiu va habilitar una zona dedicada a la mobilitat elèctrica amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància d’utilitzar vehicles menys contaminants

Firauto de Balaguer ©Comarques
photo_camera Firauto de Balaguer ©Comarques
Lorena González, Montserrat Vergés Inauguren Firauto ©Paeria
Lorena González i Montserrat Vergés inauguren Firauto ©Paeria

La delegada del Govern Montserrat Vergés acompanyada de la paera en cap, Lorena González donaven el tret de sortida al certamen Firauto de Balaguer. La trenta-unena edició de la convocatòria de vehicles usats de la capital de la Noguera reunia a divuit expositors del sector que mostraran al voltant de dos-cents cotxes.

Com ja és habitual en aquesta fira, també hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors mostren vehicles que no superen els 6.000 euros

Firauto de Balaguer ©Comarques
Firauto de Balaguer ©Comarques

El certamen balaguerí obria portes amb la voluntat d'oferir un espai a la mobilitat sostenible i per aquest motiu va habilitar una zona dedicada a la mobilitat elèctrica, l'objectiu no era altre que conscienciar a la ciutadania de la importància d’utilitzar vehicles menys contaminants. En aquest sentit, en l'espai firal també s'han instal·lat plafons informatius que mostren missatges visuals al respecte.

D’altra banda, hi ha un espai al vestíbul dedicat a la conscienciació sobre el consum de substàncies en la conducció a través d’una exposició divulgativa. Igualment i per als més petits, s’han programat un parell d’activitats vinculades a la fira, com són un circuit d’slot o vehicles en miniatura i un circuit de karts ecològics.