Firauto Balaguer, el certamen de vehicles d'ocasió, dedicarà un espai a la mobilitat elèctrica

Hi haurà un espai al vestíbul del pavelló d’Inpacsa dedicat a la conscienciació sobre el consum de substàncies en la conducció, a través d’una exposició divulgativa, i per a la quitxalla s'han habilitat diferents activitats, com un circuit d’slot, vehicles en miniatura i un circuit de karts ecològics

Nova edició Firauto de Balaguer ©Firauto
photo_camera Nova edició Firauto de Balaguer ©Firauto

El certamen Firauto que se celebrarà del 6 al 8 d'octubre a Balaguer dedicarà una zona destacada a la mobilitat elèctrica. La fira, que celebra la trenta-unena edició, té la voluntat de divulgar les diferents opcions que ofereixen els vehicles elèctrics, així com contribuir a la conscienciació de la ciutadania de la importància d’utilitzar vehicles menys contaminants. Per aquest motiu, a part de poder veure algun vehicle dels diferents expositors que participen en la fira, també es donarà informació als visitants a través de reportatges visuals i uns plafons explicatius.

Firauto és el certamen dedicat al vehicle d'ocasió que organitza l'ajuntament de la capital de la Noguera i compta amb la participació de divuit expositors, així com el Mercat de la ganga, un espai dedicat a vehicles a preu econòmic.

D’altra banda, hi haurà un espai al vestíbul del pavelló d’Inpacsa dedicat a la conscienciació sobre el consum de substàncies en la conducció, a través d’una exposició divulgativa. Igualment i per als més petits, hi haurà un parell d’activitats vinculades a la fira, com són un circuit d’slot o vehicles en miniatura i un circuit de karts ecològics. 

Firauto obrirà portes aquest divendres en el decurs de l'acte inaugural que presidirà la delegada del Govern a Lleida Montserrat Vergés, acompanyada de la paera en cap, Lorena González, a partir dels sis de la tarda.

L’horari de la Fira serà divendres de 16 a 20 h, i dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.