Firauto se celebrarà del 6 al 8 d'octubre amb la presencia de 18 expositors

La Paera en cap Lorena González va explicar que enguany es convidarà a tots els joves de la capital de la Noguera que han entrat en la majoria d'edat, per tal que puguin visitar Firauto i comprovar si poden accedir al seu primer vehicle
Presentació Firauto Balaguer ©JosepAPérez
photo_camera Presentació Firauto Balaguer ©JosepAPérez

Balaguer obrirà portes de la trenta-unena edició de Firauto el dia 6 d'octubre, el certamen del vehicle d’ocasió i complements en el qual participaran divuit expositors que presentaran la seva oferta de producte en el pavelló Impacsa.

L'organització del certamen ha decidit enguany traslladar la data de celebració del 6 al 8 d'octubre amb la voluntat que no coincidís amb el pont de la festivitat del Pilar; a la qual cosa s'afegeix que divendres dia 13 és un festiu de lliure disposició per a les escoles de Balaguer. Així i tot, la pròxima edició tornarà a recuperar la data habitual al mes de setembre.

Segons els organitzadors és un bon moment pel mercat del vehicle usat, d'una banda, per la falta de vehicles nous i per altra la possibilitat del públic a accedir a cotxes més accessibles de preu

Presentació Firauto Balaguer ©JosepAPérez
Presentació Firauto Balaguer ©JosepAPérez

La mostra comptarà amb una àmplia varietat de models -sobre 200 unitats-, supervisats i revisats, amb opcions, a partir de 6.000 euros -en l'àrea del Mercat de la Ganga- fins a les models d'alta gamma procedents de gerències o km 0, sense deixar de banda els elèctrics.

La mostra expositiva es completarà amb caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements i també la retolació de vehicles

La Paera en cap Lorena González va explicar que enguany es convidarà a tots els joves de la capital de la Noguera que han entrat en la majoria d'edat, per tal que puguin visitar Firauto i comprovar si poden accedir al seu primer vehicle.

Igual que en edicions anteriors, el certamen disposarà d'espais infantils per facilitar l’estada dels petits la fira mentre els pares la visiten: un circuit de slot a l’entrada del pavelló i un circuit de karts ecològics amb monitor al darrere d'aquest.

Firauto arxiu
Firauto arxiu

En el vestíbul del pavelló es podrà visitar l'exposició “Febre del divendres nit” una mostra sobre la prevenció de conductes addictives dissenyada al voltant de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada i ser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfrontaran a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.