Gran afluència de públic als actes de la 27a edició de la Nit de la Sardana

Redacció | Foto: Roser Torruella

La ciutat de Balaguer va acollir l'anterior dissabte, 28 de gener, diversos actes amb motiu de la Nit de la Sardana.

Els actes es van iniciar a les 17.30 h al Museu de la Noguera, es va organitzar una visita comentada a l’exposició ‘Costumari balaguerí. Folklore i tradicions’, a les 18 h a la sala d’actes de la Casa de la Paeria, es van entregar diversos premis i obsequis a les colles amb motiu de la cloenda del 47è Concurs de colles sardanistes de la Terra Ferma.

A les 19.30 h al Teatre municipal es va omplir de gom a gom amb l’espectacle familiar ‘Les Mil i Una Nits’ a càrrec de la cobla la Principal del Llobregat i Enric Arquimba, una fusió de melodies orientals amb els sons de la cobla, a través dels contes de la princesa Xahrazad.

La jornada va continuar al pavelló Molí de l’Esquerrà a les 21.30 h amb el lliurament dels premis atorgats per la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, concretament el Reconeixement, el Premi Sardalleida i el Premi Rotllana.

A les 22 h es va fer un sopar al mateix pavelló, que va acabar amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla la Principal del Llobregat i la música de Miquel Anglarill.