Gran afluència de públic en el marc de la programació cultural 'De Nadal a Reixos' de Balaguer

Redacció | Foto: Paeria de Balaguer

Un cop acabats tots els actes i les activitats programades ‘De Nadal a Reixos’, la Paeria de Balaguer fa un balanç molt positiu de la gran participació.

Entre les activitats que han rebut una major afluència de visitants, destaquen la Pista de Gel amb 6.487 persones, i el parc de Nadal Cosmolúdic, amb 7.726 persones assistents. D’altra banda, les activitats com poden ser el Caga-soca, la Foguera dels Innocents, l’arribada dels Carboners o la Pipa també han comptat amb una bona participació per part de la ciutadania.

Un dels actes més esperats, la Cavalcada de Reixos, va comptar amb un total de 140 persones voluntàries, les quals van fer possible l’arribada de Ses Majestats a la ciutat, juntament amb les Patgesses, la Polsim i la resta de personatges de l’imaginari que els acompanyava. El projecte pretén ser cada any més participatiu i inclusiu, amb propostes com la Fila 0, que enguany ha permès que les persones menors amb mobilitat reduïda o els seus acompanyants principals hagin pogut accedir més fàcilment a l’espectacle.

Des de la Paeria es valora molt positivament la gran acceptació que han tingut les diferents propostes per aquests dies, i es fa balanç per tal de millorar en aquelles qüestions tècniques que calgui.