L’Ajuntament d’Àger promou un torneig de futbol sala solidari per recollir joguines per a les famílies vulnerables

Redacció | Foto: Ajuntament d'Àger

El pròxim dissabte, 17 de desembre, Àger celebrarà el 7è Torneig Solidari de Futbol Sala, en el qual es farà una recollida solidària de joguines amb l’objectiu de garantir que les famílies més necessitades tenen regals per als seus infants aquestes festes. D’altra banda, els dies 12 i 19 de desembre, el Local del Jovent d’Àger acollirà un taller pràctic d’agilitat mental per a la gent gran.

El torneig de futbol sala, que es disputarà entre l’Àger E. Montsec i el EFS Balaguer Comtat d’Urgell, tindrà lloc a les 16.30 h a la Pista Poliesportiva d’Àger. Es tracta d’un acte obert a tothom i, en aquest sentit, el consistori d’Àger ha fet una crida a totes les persones que hi assisteixin per tal que portin una joguina nova per regalar-la als qui més ho necessiten, amb la finalitat de poder repartir la recaptació que s’aconsegueixi aquestes festes de Nadal entre les famílies més vulnerables del territori.

Igualment, aquest dilluns, 12 de desembre, i el pròxim dilluns, 19 de desembre, tindrà lloc un taller pràctic d’agilitat mental destinat a la gent gran del municipi. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc, ambdós dies, de 16.30 h a 17.30 h, al Local del Jovent d’Àger. A través d’aquesta activitat, les persones que hi participin podran treballar l’autonomia i les relacions interpersonals, la memòria, l’atenció i la concentració, així com la millora de les capacitats cognitives. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament d’Àger i els Serveis Socials d’atenció primària.