L’Associació de Comerciants de Balaguer torna a la ciutat aquest 25 de febrer

Redacció | Foto: Associació de Comerciants de Balaguer

L’Associació de Comerciants de Balaguer durà a terme el Mercat de les Rebaixes, aquest dissabte 25 de febrer.

El mercat es farà a la part baixa del Passeig de l’Estació, aprofitant el mercat del dissabte i les visites de la gent dels pobles que van a comprar a Balaguer, l’horari serà de matí de 9.00 h a 14.00 h.

Una de les novetats d'enguany és que el Mercat passa del primer cap de setmana de febrer a l’últim. Aquest canvi ha estat degut al canvi climàtic, que ha causat que el fred arribés amb retard.

El Passeig es tornarà a omplir de parades amb grans productes a preus d'escàndol, per rematar les rebaixes d'hivern. Els establiments comercials oferiran diferents descomptes en tota mena de productes i serveis.

Els comerciants per cada compra repartiran als clients butlletes per a un sorteig de dos dinars en un dels restaurants associats a l'associació. Els clients hauran de dipositar les butlletes en una urna situada a la cruïlla del Passeig amb Dr. Fleming. La butlleta premiada es traurà el 27 de febrer a les 12 h de migdia.

El Comerç de la capital de la Noguera amb aquest Mercat tancarà el període de rebaixes d'hivern, amb descomptes de fins al 50% i 70%, que van començar el 7 de gener a les Botigues amb descomptes del 20%, 30 i 40 %.