Les àrees de Joventut i Educació de la Paeria de Balaguer fan una crida a la participació en l'edició d'enguany del Carnestoltes del Congre

Redacció | Foto: Paeria de Balaguer

Els tècnics de l’Àrea de Joventut i d’Educació de la Paeria ultimen els detalls per a l’edició 2023 del Carnestoltes del Congre, que enguany se celebrarà els dies 18 i 19 de febrer. En aquesta edició es recuperen aspectes de la festa que s’havien hagut d’ajornar durant la pandèmia, i que es podran tornar a dur a terme sense restriccions.

L’edició 2023 començarà amb la Rua Jove el dissabte a la tarda i amb la recuperació del Concurs de Ball de Comparses a la plaça del Mercadal. Seguidament, al vespre es farà el Concert de nit al pavelló Molí de l’Esquerrà.

D’altra banda, el diumenge al matí es tornarà a fer la Rua infantil amb les tradicionals carrosses, a les quals, si es vol, els més petits podran tornar a pujar després de no poder fer-ho a causa de les restriccions per la pandèmia.

Des de la Paeria es fa una crida a la participació de la ciutadania al Carnestoltes, i així recuperar el format tradicional de la festa, que es portava fent en les últimes edicions.

Les bases de les diferents modalitats de concursos, premis i formularis d’inscripció estaran disponibles en pocs dies i es podran consultar a carnestoltes.balaguer.cat.