L'escriptora Ramona Solé visita el club de lectura del Club de Tennis Balaguer

Foto: Club de Tennis Balaguer.

Els membres del club de lectura del Club de Tennis Balaguer han pogut compartir la tertúlia de la novel·la negra Bisturí amb la seva autora, la lleidatana Ramona Solé.

La trobada ha tingut lloc a les instal·lacions del Club de tennis, on els assistents han sentit de primera mà com viu l’autora l'experiència d’escriure un llibre. Dins de la xerrada s'ha comentat des de la idea embrionària que va generar l'obra, a més de tota la investigació que comporta i la quantitat de revisions necessàries abans de donar-la per acabada.

Els membres del Club van voler convidar la Ramona per ser una autora de proximitat i perquè la novel·la escollida succeeix en els escenaris de Lleida. Segons els assistents, ha estat una trobada molt amena i han pogut preguntar a la Ramona les curiositats que han sentit llegint El bisturí, una novel·la on, com cita l’autora, "la mort no sempre és el pitjor càstig".

El Club de Lectura del Club Tennis Balaguer es reuneix mensualment per comentar les lectures conjuntes, poder intercanviar opinions i fomentar la lectura.