L’Oficina Jove de la Noguera torna a programar el curs per treballar en menjadors escolars  

Redacció | Foto: Consell Comarcal de la Noguera

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera torna a programar el curs de “Pac de menjador escolar”, adreçada preferentment a joves de la comarca de la Noguera de fins a 30 anys, que inclou tots els coneixements necessaris per treballar com a monitor/a en un menjador escolar.

El curs té una durada de 45 hores, que es faran en línia del 21 de novembre al 21 de desembre, i inclou tres mòduls amb continguts diferents, corresponents als de manipulació d’aliments, animació de menjador escolar i al·lèrgies alimentàries.

Aquesta formació va a càrrec de la Fundació Verge Blanca de Lleida, i el temari inclou coneixements sobre diferents aspectes com ara l’organització d’un menjador escolar, els hàbits que es poden educar durant l’estona del menjador, les toxiinfeccions alimentàries i com es poden evitar a través d’una correcta manipulació dels aliments o quins són els principals productes que provoquen al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El curs està subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera i el preu d’inscripció és de 50 € per a joves de 18 a 30 anys.

Les persones interessades es poden apuntar al curs a través del codi QR del cartell, a la web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat) o a través de l’enllaç https://form.jotform.com/203276747528363. Les inscripcions estaran obertes fins al 14 de novembre i les places són limitades.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove de la Noguera al telèfon 682 534 411, per correu electrònic [email protected], o a través de la web www.noguerajove.cat.