L'Orfeó Balaguerí presenta dos llibres commemoratius del centenari

Un cop finalitzada la presentació tindrà lloc el tradicional concert de final de curs a l’església de Sant Domènec a partir de les set de la tarde
Concert de l'Orfeò Balaguerí ©RàdioBalaguer
photo_camera Concert de l'Orfeò Balaguerí ©RàdioBalaguer

L’Orfeó balaguerí presentarà el diumenge 16 de juny les dues obres literàries que es van editar per la commemoració del centenari de l'entitat, el setembre del 2021, però que no es van poder presentar a conseqüència de la pandèmia. ‘Cent anys d’història de l’Orfeó Balaguerí’, d’Alexandre Rubio, i ‘Trenta veus. Cantaires de l’Orfeó Balaguerí’, de Miquel Trilla, ambdós editats per Laila Edicions.

L'entitat de la capital de la Noguera considera que es tracta de dues obres bibliogràfiques, que testimonien més de cent anys de la trajectòria de l'Orfeó balaguerí que permetrà mantenir la seva memòria històrica

Presentació concert Orfeò balaguerí ©Paeria
Presentació concert Orfeò balaguerí ©Paeria

La voluntat dels autors, és que els beneficis obtinguts per la venda dels llibres reverteixin íntegrament a l’Orfeó Balaguerí, per aquest motiu tothom qui vulgui podrà reservar els seus exemplars a un preu reduït fins al 14 de juny.

Un cop finalitzada la presentació tindrà lloc el tradicional concert de final de curs a l’església de Sant Domènec a partir de les set de la tarde.