L’Orfeó Balaguerí ha presentat el concert ‘Benvinguda Primavera’

Redacció | Foto: Paeria de Balaguer

El diumenge dia 26 de març, l’Orfeó balaguerí oferirà un concert de música catalana per donar la benvinguda a la primavera, a l’església de sant Domènec a les vuit del vespre.

Avui s’han presentat el cartell i el programa del concert, el qual comptarà amb composicions d’autors del segle XX i XXI, i per tant amb la voluntat que sigui un concert d’interès per a tot el públic. El programa tindrà les obres: ‘El Testament d’Amèlia’ d’Enric Morera; ‘El Rossinyol’ d’Antoni Pérez Moya; ‘Pirineu’ de Rafael Martínez Valls; ‘La Gavina’ de Frederic Sirés Puig; i tancarà la primera part del concert ‘Canción de cuna para dormir a un negrito’ de Xavier Montsalvatge. La segona part començarà amb ‘Aimat Balaguer’, la sardana de Ricard Viladesau; ‘Paraules d’amor’ de Joan Manel Serrat; ‘Cançó a Malta’ de Lluís Llach; ‘Balaguer. Cel de la terra ferma’ de Francesc Amorós; ‘Himne dels Pirates’ de l’obra Mar i Cel, d’Albert Guinovart; i tancarà aquesta segona part del programa i el concert, ‘El cant de la senyera’ de Lluís Millet i Pagès.

D’altra banda, durant el concert es llegiran fragments del llibre ‘Petita història de l’Orfeó balaguerí’, escrit per Josep Vallverdú i il·lustrat per Pilarín Bayés. Amb aquesta lectura, l’Orfeó s’uneix a l’homenatge del centenari de l’escriptor amb els diferents actes que es faran a la ciutat i a la resta del país.

D’altra banda, l’entrada al concert serà inversa, i per tant els assistents podran valorar a través de la seva aportació el mateix concert i tota la feina que hi ha al darrera d’organització.