Marc Parrot celebra els 10 anys del col·lectiu cultural Àger Concerts amb una actuació única

Aquest concert és una de les activitats destacades dins la programació paral·lela de la 26a edició de la Fira d’Artesania d'Àger

Imatge promocional de Marc Parrot.
photo_camera Imatge promocional de Marc Parrot.

El músic Marc Parrot realitzarà una actuació única per celebrar els 10 anys del col·lectiu cultural Àger Concerts, emmarcat dins la programació d’activitats complementàries que la Vila d’Àger ha preparat per celebrar la seva tradicional Fira d’Artesania

L’actuació tindrà lloc divendres 8 desembre a les 19 h al Local Social del municipi noguerenc. Les entrades es poden comprar de forma anticipada (15 €) al següent enllaç o a taquilla (17 €), una hora abans del concert. Val a dir que l’actuació tindrà un aforament limitat.

Marc Parrot és un reconegut artista que ha tingut diverses etapes en els seus trenta anys de carrera com a músic i productor. En aquesta ocasió actuarà a Àger en solitari (veu i guitarra) amb un recorregut per la seva extensa trajectòria a través de cançons triades per a l’ocasió. 


Aquesta mena de concerts organitzats pel col·lectiu cultural Àger Concerts s'han convertit en cites ineludibles de la Fira d’Àger, per on ja han passat en anteriors edicions els artistes Roger Mas, David Caraben (Mishima), Pau Vallvé, The New Raemon, Renaldo&Clara, Mazoni, Joan Colomo, Caïm Riba, i Guillem i Marta Roma.