La Murga de Balaguer celebrarà la seva 2a edició amb un canvi de format

La segona edició de la Mostra de Música Local de Balaguer s’avança al primer cap de setmana de setembre i recupera el format a l’aire lliure

IMG_2835
photo_camera Imatge Arxiu de la 1a edició de La Murga. © Paeria de Balaguer

La Murga és una iniciativa, organitzada per l’Àrea de Joventut de la Paeria en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música, que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana dedicat a la música en directe.

En aquesta segona edició es recupera el format inicial a l’aire lliure, i es farà el divendres dia 1 i dissabte dia 2 de setembre, amb la voluntat de tenir unes condicions climatològiques més favorables. A més de concerts en directe, La Murga també comptarà amb conferències. la fira del disc, sessions de micròfon obert, food trucks i altres activitats que s’estan preparant per a aquesta segona edició.

A partir d'avui 18 de maig i fins al 16 de juny, els artistes i grups locals es poden inscriure al formulari habilitat a la web lamurga.balaguer.cat; i a finals del mes de juliol es donaran a conèixer els horaris dels diferents concerts, ubicacions, i tot el programa previst.

La Murga pretén donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat, apostant per la promoció del talent local. 

comentaris