Nega haver venut cocaïna a un menor d'Artesa de Segre que va acabar a l'hospital

No es va presentar al judici fa més un any, quan els altres set acusats van pactar, i ara s'enfronta a 7 anys de presó

 

d59b84f8-b137-4531-bd71-2e6ea716cddb
photo_camera L'acusat de vendre cocaïna a un menor que va acabar a l'hospital al judici fet a l'Audiència de Lleida. Foto: Laura Cortés

L'acusat d'haver venut cocaïna a un menor de 15 anys d'Artesa de Segre que va acabar a l'hospital l'any 2018 ha negat els fets en el judici que s'ha fet aquest dimecres a l'Audiència de Lleida. L'home ha assegurat que llavors ja no venia drogues, tot i que un testimoni ha declarat que el dia que el noi va acabar a l'hospital va veure com l'acusat donava “alguna cosa” al menor. L'home està a la presó complint una condemna de 4 anys per un altre delicte de tràfic de drogues i ara s'enfronta a 7 anys de presó més per aquests fets. L'acusat no es va presentar al judici, el gener de 2022, quan els altres set encausats van acceptar 2 anys de presó per un delicte contra la salut pública gràcies a un pacte entre les parts.

La defensa demana l'absolució de l'acusat en entendre que no hi ha proves que l'incriminin. Sobre els testimonis que l'han reconegut, el seu advocat ha al·legat que es tracta d'un poble petit i que abans ell era conegut per vendre droga.